Academic Solutions AB

City
Lund

Website
https://academicsolutions.com

Orientation
Sales and client care

Last day of application
2019-09-01

Type of assignment
Student worker

B2B försäljning

Just nu letar vi efter dig som är målinriktad, tålmodig och tycker om att ha möjlighet att driva ditt resultat framåt. Under hösten söker vi dig som vill kombinera dina studier med ett utmanande extrajobb inom B2B försäljning.

Arbetsuppgifter

Din huvudsakliga arbetsuppgift är att boka kvalificerade B2B möten, men även direkt försäljning. Du kommer att få arbeta i ett välutvecklat CRM system och få en inblick i hur det är att driva ett mindre bolag framåt. Det är viktigt att du har förmåga att ta egna initiativ, att du är noggrann och tålmodig. Arbetet omfattar 10h/vecka under augusti-januari. Arbetsuppgifterna ska utföras på Academic Solutions kontor på Ideon i Lund.

Formella krav

• Pågående eftergymnasial utbildning med examen tidigast juni 2020

• Arbetslivserfarenhet från service eller försäljning

• Du talar och skriver obehindrat på svenska

Som person har du ett intresse för det sociala och tycker om att prata med kunder på ett relationsbyggande sätt. I dessa samtal håller du ett professionellt- och affärsmässigt förhållningssätt och du trivs i att skapa nya affärsmöjligheter. Du drivs av att arbeta mot mål och är prestationsinriktad och tycker att tävlingar är ett bra och roligt sätt att nå dina mål. Du trivs med att driva ditt arbete framåt på ett självständigt och ansvarstagande sätt. Vidare är du öppen för förändringar och har förmågan att handla och agera utifrån olika situationer.

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att kontakta anna@academicsolutions.com Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Company information

Academic Solutions kopplar samman företag/organisationer med studenter. Vi förmedlar studenter från universitet/högskolor som söker praktik, deltidsjobb, ska skriva sitt examensarbete eller andra typer av uppdrag som har en koppling till de år studenterna studerar. Academic Solutions förbättrar kontakten mellan akademin och industrin genom att erbjuda en tjänst som kan skräddarsys för att passa specifika behov. Bolagets syfte är att skapa samhällsutveckling och stödja expansion och tillväxt på den svenska marknaden. Alla företag kan dra nytta av att samarbeta med studenter, därför stöder vi alla typer av branscher och därmed alla typer av utbildningar. Förutom att tillhandahålla en annonsmarknad är det den aktiva och personliga matchningsfunktionen samt skräddarsydda lösningar som gör AcademicSolutions unika på marknaden.