Adsensus Operations AB

City
Lund

Website
https://www.adsensus.se/

Orientation
Business and strategy, Sales and client care, Marketing and communication

Last day of application
2018-11-05

Type of assignment
Student worker

Söker du ett flexibelt och givande arbete vid sidan av studierna?

Konsulter inom B2B sökes till entreprenörsdriven konsultverksamhet

Vill du arbeta med att etablera nya affärsmöjligheter för våra kunder inom business-to-business i branscher som exempelvis: Management Consulting, IT & Teknik, Business Consulting, Kommunikation och Logistik?

Adsensus söker nu nya konsulter till projekt med uppstart i slutet av sommaren och i höst. Oavsett utbildning är din ansökan av intresse men till hösten söker vi, till flera av våra projekt, dig med bakgrund inom IT & Teknik.

Ta ditt första steg mot en karriär i konsultbranschen, lär dig mer om försäljning, utvidga ditt nätverk och få möjligheten att förankra dina studier i verkligheten!

Arbetsuppgifterna består av:

• Leadsgenerering, lead management samt att öka varumärkeskännedom för våra kunder

• Bokning av kvalificerade säljmöten med potentiella prospekt

• Kartläggning av kundens potentiella marknad i relevanta segment

• Hantering och administrering av affärskritisk information i CRM system

• Affärsutveckling i nära kontakt med våra kunder

Lycka till med ditt nya jobb!

Arbetet består av ca 12 timmars arbete per vecka som vi gemensamt schemalägger efter dina och projektets behov. Under onboardingprocessen matchas du med ett projekt utifrån din profil, intressen och bakgrund. Det innebär att du på Adsensus får möjligheten att förankra din utbildning i verkligheten och får värdefulla erfarenheter inför din framtida karriär.

The expert was once a beginner

Vi söker dig som:

• Är nyfiken och utåtriktad med en god kommunikativ förmåga • Är ansvarsfull, strukturerad samt drivs av att arbeta självständigt såväl som i team • Läser minst andra terminen på en högskoleutbildning och har minst 12 månader kvar av studierna

Ansökan

Intervjuer sker löpande så skicka gärna in din ansökan omgående. Berätta gärna mer om vem du är och vad du kan bidra med på Adsensus! Fokusera på dina intressen och kunskaper och dela med dig av vad som tilltalar dig om tjänsten och Adsensus.

Har du några frågor eller funderingar kring tjänsten, tveka inte på att höra av dig till Linn Forsberg på linn.forsberg@adsensus.se eller på +46704616060.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Company information

Vi är Adsensus; Försäljnings- och marknadsföringsnördar med en passion för att driva och utveckla framgångsrika försäljningsprocesser.

Försäljning har genom historien dragits med ett, välförtjänt, dåligt rykte. För mycket tid och energi har gått åt till att säkra säljarens provision eller kortsiktiga resultat. I kontrast har försäljning varit den enskilt viktigaste funktionen för att förverkliga innovationer och idéer, att skapa en tillväxt för att säkra företags långsiktiga överlevnad.

Vårt kall är att omdefiniera försäljning; att tvätta bort den världsomspännande nidbild av försäljning som någonting fult och manipulativt. Vi hjälper företag, stora som små att definiera, implementera och exekvera försäljnings- och marknadsföringsstrategier som skapar långsiktiga och hållbara värden för alla intressenter.

Den kommersiella fasen har alltför länge åsidosatts. Inte för att man inte vet att den är nödvändig, utan för att den uppfattas som negativ. Vi genomför aktiviteter som skapar värde för både köparen och säljaren och som möjliggör tillväxt på rätt grunder.

Marknadsföring och försäljning, utfört på rätt sätt, ger förutsättningar för materiella och immateriella värden som ger människor glädje, trygghet och en möjlighet till försörjning. Det är inte negativt, tvärtom det är det mest positiva vi kan ge varandra.