Eolus Vind

Website
https://www.eolusvind.com/

Orientation
Business and strategy, Ingenjörsvetenskap och teknologi, Climate, environment and energy

Last day of application
2019-05-15

Type of assignment
Student worker, Summer job

Extrajobb hos en av Sveriges ledande vindkraftsprojektörer

Eolus Vind söker omgående Dig som brinner för miljöfrågor och vill arbeta med projektutveckling och riskstrategi på kontoret i Malmö.

Eolus Vind söker just nu dig som är ingenjörs- eller ekonomistudent och befinner dig i slutet av utbildningen. Du ska arbeta ca 50 % (20h/v) med arbetsuppgifter inom projektutveckling och riskstrategi. Arbetstiderna är flexibla och du kan jobba både kvällar och helger, men behöver kunna befinna dig på kontoret i Malmö vissa dagar. Tanken är att tjänsten ska pågå under ett års tid och kan leda till en tillsvidareanställning om samarbetet fungerar bra. Det viktigaste är att du har rätt mindset och attityd till arbetsuppgifterna samt intresse för miljö. Under sommarmånaderna kan arbetet vara flexibelt beroende på vad som passar dig bäst, arbete finns om så önskas.

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att kontakta anna@academicsolutions.com. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Company information

Eolus Vind AB bildades 1990 och var då den första kommersiella vindkraftsprojektören i Sverige. Affärsidén var främst att etablera och äga egna vindkraftsanläggningar för elproduktion. Den kompetens som upparbetades i företaget avseende etablering av vindkraftsanläggningar, kom dock snart att efterfrågas även av andra intressenter. Affärsidén kompletterades därför tidigt med projektering och etablering av nyckelfärdiga vindkraftsanläggningar åt kunder. Idag är projektering och etablering av nyckelfärdiga anläggningar bolagets huvudsegment. Övriga segment är elproduktion samt drift och förvaltning. Idag är Eolus en av Sveriges ledande vindkraftprojektörer. Eolus har medverkat vid etableringen av mer än 500 av de vindkraftverk som finns i Sverige idag. De flesta har avyttrats nyckelfärdiga till kunder.