Söker ni nya medarbetare?

Då har ni kommit helt rätt! Vi har ett brett nätverk av studenter på universitet, högskolor och YH-utbildningar samt examinerade kandidater. Oavsett om ni söker en klockren kandidat inom marknadsföring eller en briljant C#-programmerare så har vi kvalificerade kandidater som innebär ett kostnadseffektivt alternativ.

Kompetensförsörjning är något vi brinner för och ser som ett hantverk. Vi handplockar rätt person till rätt plats med hjälp av vårt arbetssätt som grundar sig i att fokusera på relationer och att skapa mervärde för kunden.

Våra medarbetare har färsk och gedigen kompetens till att utföra arbetet med bravur och många har tidigare arbetslivserfarenhet som de har samlat på sig under sina studier. Vi är stolta över att kunna erbjuda både studenter och examinerade personer kvalificerade arbeten och samtidigt erbjuda företag en första tjing på attraktiva kandidater, innan de är ute på arbetsmarknaden för heltidsjobb.

Vilka tjänster erbjuder vi?

Bemanning är vårt mest populära alternativ där du som företag hyr skräddarsytt rekryterade konsulter av oss och enbart betalar för de faktiskt arbetade timmarna. Bemanning är vår mest flexibla resurslösning där vi dessutom står som arbetsgivare och ger er stöttning med delar som personalansvar, löneadministration samt utveckling- och uppföljningssamtal. Givetvis är rekryteringsprocessen kostnads- och bindningsfri.

Rekrytering innebär att vi letar i vårt nätverk av utexaminerade kandidater, då blir kandidaten istället direkt anställd hos er.

Hyrrekrytering innebär en kombination av bemanning och rekrytering. Där kan ni som företag först hyra personen med ambition till övertag, många ser det som en riskfri provanställning.

Hos oss kan du förvänta dig...

Personlig matchning

Vi presenterar noggrant utvalda och kvalitetssäkrade kandidater som är relevanta för uppdraget utifrån både kompetens, drivkraft och personlighet.

Professionell arbetsgång

Vi är både ett auktoriserat rekryterings-och bemanningsföretag genom Kompetensföretagen Almega. Det innebär en garanti på att vi följer lagar och regler. Samtliga anställda är även försäkrade och kollektivavtalsanslutna.

Uppföljning

Vi gör kontinuerliga uppföljningar för att stämma av så at allt funkar bra mellan kunden och medarbetaren. Kvalitet och trygghet är några av våra högst prioriterade nyckelord.

Personligt, Enkelt, Flexibelt

Vår process

1. Behov av extra kompetens och avlastning uppstår
2. Vi söker i vårt nätverk och utför en noggrann rekryterings- process
3. Vi presenterar utvalda och kvalitetssäkrade kandidater
4. Ni intervjuar
5. Vi tecknar alla avtal
6. Vi gör kontinuerlig kvalitetsupp-följning

Frågor & svar

Processen inleds med att vi tillsammans identifierar ert behov. Därefter hittar vi matchande kandidater för intervju. Sedan presenteras väl utvalda kandidater med rätt kompetens för er där ni håller en andra intervju och eventuella test. Allt detta är kostnadsfritt och utförs utan att ni binder upp er. Efter att ni valt en kandidat skrivs ett samarbetsavtal. Här specificeras formella detaljer såsom uppdragslängd och exakta arbetsuppgifter. I samband med det ordnar vi anställningsavtal mot kandidaten. Givetvis står vi för arbetsgivaransvaret med försäkringar, kollektivavtal och administration.

Vi gör en bedömning utifrån varje enskilt uppdragsbehov. Där utgår vi bland annat från vilket område konsulten ska verka inom, kompetens som krävs och innehas samt tar hänsyn till hur prisläget ser ut på marknaden.

Det är 2 veckors ömsesidig uppsägning.

Ja vi erbjuder även rekrytering med direkt anställning hos kund. Här kan vi även vara behjälpliga med juniora och seniora roller. 

Kontakta oss

Vill du komma i kontakt med oss? Maila oss på info@academicsolutions.com. Telefonnummer och fler kontaktuppgifter hittar du här. Du kan även fylla i nedan formulär så återkommer vi till er så snart vi kan.