Söker ni nya medarbetare?


Kompetensförsörjning är något vi brinner för och ser som ett hantverk. Vi handplockar rätt person till rätt plats med hjälp av vårt arbetssätt som grundar sig i att fokusera på relationer och att skapa mervärde för kunden.

Vi använder våra moderna och etablerade metoder och processer för att leta fram rätt kompetens för din verksamhet. Vi säkerställer en högkvalitativ och snabb matchningsprocess. Vi skräddarsyr våra tjänster efter era utmaningar och möjligheter, oavsett om du söker en temporär konsultlösning eller en långsiktig anställning. 

Vilka tjänster erbjuder vi?


Rekrytering – Vi letar fram rätt person, kunden anställer.  

Konsulting – Vi letar fram rätt person, vi anställer och kunden hyr in personen från oss.

Hyrrekrytering – Avsikten vid inhyrning av en konsult är att överta anställningen efter överenskommen period.

Kandidatförmedling – Kunden annonserar sin tjänst i våra kanaler och vi skickar över lämpliga ansökningar.

Hos oss kan du förvänta dig...

Personlig matchning

Vi presenterar noggrant utvalda och kvalitetssäkrade kandidater som är relevanta för uppdraget utifrån både kompetens, drivkraft och personlighet.

Professionell arbetsgång

Vi är både ett auktoriserat rekryterings-och bemanningsföretag genom Kompetensföretagen Almega. Det innebär en garanti på att vi följer lagar och regler. Samtliga anställda är även försäkrade och kollektivavtalsanslutna.

Uppföljning

Vi gör kontinuerliga uppföljningar för att stämma av så att allt funkar bra mellan kunden och medarbetaren. Kvalitet och trygghet är några av våra högst prioriterade nyckelord.

Personligt, Enkelt, Flexibelt

Vårt tillvägagångssätt för en lyckad process

  • Tillsammans med kunden genomför vi en noggrann analys för att förstå marknaden, bolaget och företagskulturen. Det är nyckeln för att lyckas. Det är så vi kan garantera kvaliteten på vår service och leverera enligt kundens behov och förväntningar.
  • En hög kontaktfrekvens gör det lättare att hitta den bäst lämpade kandidaten i slutändan.
  • För att säkerställa att vi är på rätt spår presenterar vi kandidater och får feedback från kunden.
  • Under intervjuer stämmer vi noggrant av kompetens och erfarenhet. Likaså intresset för kundbolaget och arbetsuppgifterna för att kunna avgöra personens potential.
  • Vi stöttar våra kunder under beslutsfasen, likaså under förhandlingslägen.

Frågor & svar

Processen inleds med att vi tillsammans identifierar ert behov. Därefter hittar vi matchande kandidater för intervju. Sedan presenteras väl utvalda kandidater med rätt kompetens för er där ni håller en andra intervju och eventuella test. Allt detta är kostnadsfritt och utförs utan att ni binder upp er. Efter att ni valt en kandidat skrivs ett samarbetsavtal. Här specificeras formella detaljer såsom uppdragslängd och exakta arbetsuppgifter. I samband med det ordnar vi anställningsavtal mot kandidaten. Givetvis står vi för arbetsgivaransvaret med försäkringar, kollektivavtal och administration.

Vi gör en bedömning utifrån varje enskilt uppdragsbehov. Där utgår vi bland annat från vilket område konsulten ska verka inom, kompetens som krävs och innehas samt tar hänsyn till hur prisläget ser ut på marknaden.

Det är 2 veckors ömsesidig uppsägning.

Ja vi erbjuder även rekrytering med direkt anställning hos kund. Här kan vi även vara behjälpliga med juniora och seniora roller. 

Kontakta oss

Vill du komma i kontakt med oss? Maila oss på info@academicsolutions.com. Telefonnummer och fler kontaktuppgifter hittar du här. Du kan även fylla i nedan formulär så återkommer vi till er så snart vi kan.