Söker ni kompetent bemanning?

Då har ni kommit helt rätt! Vi har ett brett nätverk av studenter på universitet, högskolor och YH-utbildningar. Oavsett om ni söker en klockren kandidat inom marknadsföring eller en briljant C#-programmerare så har vi kvalificerade kandidater som för er är innebär ett kostnadseffektivt alternativ. Våra studentmedarbetare har färsk och gedigen kompetens till att utföra arbetet med bravur och många har tidigare arbetslivserfarenhet som de har samlat på sig under sina studier. Vi är stolta över att kunna erbjuda studenter kvalificerade arbeten och samtidigt erbjuda företag en första tjing på attraktiva kandidater, innan de är ute på arbetsmarknaden för heltidsjobb. 

Vilka tjänster erbjuder vi? Vi skräddarsyr våra tjänster utefter ert behov. Vårt mest populära alternativ är bemanning, där du som företag hyr studenterna av oss och enbart betalar för de faktiskt arbetade timmarna. Bemanning är vår mest flexibla resurslösning där vi även står som arbetsgivare och där ni får stöttning med delar som personalansvar, löneadministration samt utveckling- och uppföljningssamtal. Givetvis är rekryteringsprocessen kostnads- och bindningsfri. Vi erbjuder även rekrytering där vi letar i vårt nätverk av utexaminerade kandidater, då blir kandidaten istället direkt anställd hos er. Självfallet går det att kombinera bemanning och rekrytering, då kallas det hyrrekrytering. Där kan ni som företag först hyra personen med ambition till övertag, många ser det som en riskfri provanställning. 

Vår process

1. Behov av extra kompetens och avlastning uppstår
2. Vi söker i vårt nätverk och utför en noggrann rekryteringsprocess
3. Vi presenterar utvalda och kvalitetssäkrade kandidater
4. Ni intervjuar
5. Vi tecknar alla avtal
6. Vi gör kontinuerlig kvalitetsuppföljning

Frågor & svar

Processen inleds med att vi tillsammans identifierar ett behov, därefter hittar vi matchande kandidater för intervju. Sedan presenteras väl utvalda kandidater med rätt kompetens för er där ni håller en andra intervju och eventuella test. Allt detta är kostnadsfritt och utförs utan att ni binder upp er. Efter att ni väljer en kandidat skrivs ett samarbetsavtal. Här specificeras formella detaljer så som exakt uppdragslängd. I samband med det ordnar vi anställningsavtal mot studenten. Givetvis står vi för arbetsgivaransvaret med försäkringar, kollektivavtal och administration.

Vi gör en bedömning utifrån varje enskilt uppdragsbehov. Där utgår vi bland annat från vilket område studenten ska verka inom, kompetens som krävs och innehas samt tar hänsyn till hur prisläget ser ut på marknaden.

1 månads ömsesidig uppsägning.

Ja vi erbjuder även rekrytering med direkt anställning hos kund. Här kan vi även vara behjälpliga med juniora och seniora roller. 

Kontakta oss

Vill du komma i kontakt med oss? Maila oss på info@academicsolutions.com. Telefonnummer och fler kontaktuppgifter hittar du här. Du kan även fylla i nedan formulär så återkommer vi till er så snart vi kan.