Söker ni förstärkning?

Då har ni kommit helt rätt! Vi har ett brett nätverk av studenter på universitet, högskolor och YH-utbildningar. Oavsett om ni söker en klockren kandidat inom marknadsföring eller en briljant C#-programmerare så har vi de kvalificerade kandidater som för er är ett kostnadseffektivt alternativ. Våra studentmedarbetare har kompetens till att utföra arbetet med bravur och många har tidigare arbetslivserfarenhet som de har samlat på sig under sina studier. Vi är stolta över att kunna erbjuda studenter kvalificerade arbeten och samtidigt erbjuda företag en första tjing på attraktiva kandidater, innan de är ute på arbetsmarknaden för heltidsjobb. 

Vilka tjänster erbjuder vi? Vi skräddarsyr våra tjänster utefter ert behov. Vårt mest populära alternativ är bemanning, där du som företag hyr studenterna av oss och enbart betalar för de faktiskt arbetade timmarna. Bemanning är vår mest flexibla resurslösning där vi även står som arbetsgivare och där ni får stöttning med delar som personalansvar, löneadministration samt utveckling- och uppföljningssamtal. Givetvis är rekryteringsprocessen kostnads- och bindningsfri. Vi erbjuder även rekrytering där vi letar i vårt nätverk av utexaminerade kandidater, då blir kandidaten istället direkt anställd hos er. Självfallet går det att kombinera bemanning och rekrytering, då kallas det hyrrekrytering. Där kan ni som företag först hyra personen med ambition till övertag, många ser det som en riskfri provanställning. 

Vår process

Behovsanalys

Tillsammans går vi igenom era behov och förväntningar för tjänsten och på kandidaten, därefter skickar vi över ett förslag på en lösning anpassad utefter era behov.

Sökprocess

Vi lägger ut en annons och påbörjar snabbt vårt researcharbete för att hitta rätt kandidater. Anonymitet är självklart ett alternativ. Tjänsten marknadsförs inför tusentals studenter på vår egen plattform, i diverse lämpliga annonsbanker, mediekanaler samt i våra breda nätverk. Vi gör ett första urval och utför intervjuer. 

Kandidatpresentation
Vi presenterar utvalda kandidater för er genom en kort sammanfattning. Därefter får ni möjlighet att intervjua kandidaterna.
Avtalsskrivning

När ni bestämt er vilka kandidater ni vill ska börja arbeta hos er skriver vi ett avtal som vi tillsammans går igenom innan signering.

Frågor & svar

Processen inleds med att vi tillsammans identifierar ett behov, därefter hittar vi matchande kandidater för intervju. Sedan presenteras väl utvalda kandidater med rätt kompetens för er där ni håller en andra intervju och eventuella test. Allt detta är kostnadsfritt och utförs utan att ni binder upp er. Efter att ni väljer en kandidat skrivs ett samarbetsavtal. Här specificeras formella detaljer så som exakt uppdragslängd. I samband med det ordnar vi anställningsavtal mot studenten. Givetvis står vi för arbetsgivaransvaret med försäkringar, kollektivavtal och administration.

Vi gör en bedömning utifrån varje enskilt uppdragsbehov. Där utgår vi bland annat från vilket område studenten ska verka inom, kompetens som krävs och innehas samt tar hänsyn till hur prisläget ser ut på marknaden.

1 månads ömsesidig uppsägning.

Ja vi erbjuder även rekrytering med direkt anställning hos kund. Här kan vi även vara behjälpliga med juniora och seniora roller. 

Kontakta oss

Vill du komma i kontakt med oss? Fyll i nedan formulär så återkommer vi till er så snart vi kan.