Välkommen till oss på Academic Solutions

Vi på academic Solutions är ett rekryterings- och bemanningsföretag. Vi rekryterar och hyr ut de mest kompetenta studenterna från universitet och högskolor i Sverige. Academic Solutions grundades 2016 av fyra akademiker med gedigen erfarenhet inom företagsvärlden som ser stora fördelar med att ta tillvara på den kompetens våra studenter besitter. På ett kostnadseffektivt sätt får verksamheter tillgång till ny kunskap och personalförstärkning samtidigt som studenter får praktisk arbetslivserfarenhet.

Öppenhet

Vi står för öppenhet och ärlighet i alla steg vi tar i processen. Vi ser detta som en viktig framgångsfaktor för att skapa goda relationer i vårt dagliga arbete.

Kreativitet

Genom kreativitet vågar vi testa och utmana oss själva i olika situationer. Genom kreativiteten så växer vi både individuellt men också som företag där vi når framgångar tillsammans med kunder och anställda.

Respekt

Vi tror på mångfald och inkludering. Vi lever som vi lär och tror på individer runt om oss. På detta sätt kan vi tillsammans växa framåt i värdekedjan.

Vi värdesätter verkligheten till vardagen med högt och lågt i tak.

Tillsammans skapar vi en miljö som gör att vi kallar oss mer än bara kollegor och samma relation ämnar vi bygga med våra kunder och studentmedarbetare. Individen i fokus är vårt ledord och vi vet vikten av smidiga processer. Du som individ ska kunna fokusera på det du är bra på och känna dig trygg med oss som partners. Förutom den rekryteringsprocess vi leder för att nå ett perfekt samarbete, finns vi även där för dig efter att uppdraget är tillsatt.

Vi vet att det ibland kan komma oförutsägbara händelser när livet händer, då är vi där och hjälper er med planering och samordning för bästa möjliga resultat. Vi är helt enkelt med er från start till slut i vårt samarbete.

Gemenskap & Engagemang

Vi vårdar och värnar om allt som kommer till oss, där vi ser möjligheter i det mesta, samtidigt som vi värdesätter en tro på gemenskap och entusiasm i vårt dagliga arbete som utförs. Därför ser vi fram emot att arbeta tillsammans med er och välkomnar er till gemenskapen.

Vår styrelse

Anna Tunberg

VD och grundare

Civilekonom, Lunds universitet.

Nuvarande tjänst:

Fredrik Tunberg

Styrelseordförande och grundare

MSc Management, Warwick Business School.

Nuvarande tjänst: VD, Sally R

Maria Tunberg

Ledamot och grundare

Phd. Företagsekonomi, SLU.

Nuvarande tjänst: Principal and Head of Lund office, Analysys Mason

Lars Gunnarsson

Ledamot och grundare

Phd, Göteborgs Universitet.

Nuvarande tjänst: Konsult, Tunberg AB