Öppenhet

Vi står för öppenhet och ärlighet i alla steg vi tar i processen. Vi ser detta som en viktig framgångsfaktor för att skapa goda relationer i vårt dagliga arbete.

Kreativitet

Genom kreativitet vågar vi testa och utmana oss själva i olika situationer. Genom kreativiteten så växer vi både individuellt men också som företag där vi når framgångar tillsammans med kunder och anställda.

Respekt

Vi tror på mångfald och inkludering. Vi lever som vi lär och lägger stort förtroende på individer runt om oss. På detta sätt kan vi tillsammans växa framåt i värdekedjan.

Vilka är vi på Academic Solutions?

Academic Solutions startades 2016 i Lund. Anna påbörjade resan och nu är bemanning- och rekryteringsföretaget förstärkt med ytterligare fyra anställda. Vi är fem sammansvetsade och drivna individer som arbetar tillsammans med nya mål varje dag. Alla är vi olika men besitter kunskap som formar en helhet, där vi förenas i engagemang och passion.

Tillsammans skapar vi en miljö som gör att vi kallar oss mer än bara kollegor och samma relation ämnar vi bygga med våra kunder och studentmedarbetare. Vår resa har bara börjat och vi ser hoppfullt på framtiden. Enligt oss är resan den faktiska belöningen i allt arbete som utförs. 

Anna Tunberg

CEO
0735451001

Viktor Cederholm

Marketing Manager
0732633209

Julia Collijn

Business developer
0734666350

Silvana Gutierrez

Marketing coordinator

Sarah Tavakol

Copywriter

Vår styrelse

Anna Tunberg

CEO och grundare

Civilekonom, Lunds universitet.

Nuvarande tjänst:

Fredrik Tunberg

Styrelseordförande och grundare

MSc Management, Warwick Business School.

Nuvarande tjänst: VD, Sally R

Maria Tunberg

Ledamot och grundare

Phd. Företagsekonomi, SLU.

Nuvarande tjänst: Principal and Head of Lund office, Analysys Mason

Lars Gunnarsson

Ledamot och grundare

Phd, Göteborgs Universitet.

Nuvarande tjänst: Konsult, Tunberg AB