Nätverk för student- medarbetare

Som studerande eller examinerad student kan du bli en del av vårt nätverk. Genom att ansluta dig till vårt nätverk för studentmedarbetare blir du först med att få information om aktuella jobb!

Vissa tjänster publiceras inte och andra finns bara upplagda under kortare perioder, därför kan det vara viktigt att du finns i vårt nätverk så att vi personligen kan tipsa dig om spännande uppdrag. Du kan även öka dina chanser till en bra jobbmatchning genom att presentera dig själv. Vid funderingar är du välkommen att ta personlig kontakt med oss.

Vår drivkraft och passion är att matcha din kompetens och personlighet med rätt företag och arbetsuppgifter. Vi vill att du ska få praktisk erfarenhet av din utbildning innan du tar examen. Vi vill även hjälpa dig som nyss tagit examen att kickstarta din karriär på riktigt. När du blir en del av vårt kandidatnätverk får du ta del av våra jobbuppdrag, våra workshops och events. Du kommer även bli en del av ett nätverk där de gemensamma nämnarna är drivkraft och engagemang.

Fördelen med att vara studentmedarbetare

Vi hjälper dig att hitta ditt drömjobb redan innan du tagit examen. Att arbeta som studentmedarbetare under din studietid ger dig möjlighet att skapa en tidig karriär, vässa ditt CV, använda dina teoretiska kunskaper praktiskt och dryga ut din studentkassa!

Aktuella jobb

Tjäna 1.000 SEK på 2 minuter

Rekommendera en vän för ett jobb och tjäna 1000 kr om det leder till anställning!

01 Jan 2020
1. Dela annonsen till en person du vill rekommendera och se till att personen söker.
Add Description Here
01 Jan 2020
2. Skicka ett mail till info@academicsolutions.com med ämnet: "Rekommendation av en vän" och skriv vilket jobb det gäller samt namnet på din vän
Add Description Here
01 Jan 2020
3. När din vän påbörjat sin tjänst kontaktar vi dig för information angående hittelönen och du får pengarna runt den 25 samma månad
Add Description Here