Anmäl dig till workshop

Här anmäler du dig till våra workshops och andra evenemang. Under aktuellt kan du alltid se mer information om kommande evenemang. Vi uppdaterar om datum, tid, om det sker online eller på plats samt all annan information ni kan tänkas behöva. Om ni vill veta mer, kontakta oss.

Aktuellt

Nästa evenemang är en workshop som sker på Ideon, Alfa byggnaden, lokal 6, Scheelevägen 15 i Lund. Workshop är den 12 maj, kl 11.00 och pågår till senast 12.30. Vi kommer att gå igenom:

  • Hur ni kan förbättra era CV
  • Hur man gör en bra arbetsansökan
  • Tips för arbetsintervju

Det krävs ingen förberedelse för att att delta, men ni får gärna ta tillfället i akt för att ställa frågor om dessa ämnen. Vill ni att vi tar en titt på just ert CV, ta gärna med en utskrift eller digital kopia. Anmäl er i formuläret nedan, ni lämnar namn och e-post adress. 

    Har du missat ett evenemang?

    Har du missat eller är du nyfiken på tidigare evenemang? Vi har samlat material från många av tidigare evenemang i ett arkiv här

    Där kan du gå igenom tidigare material i form av text och video. Du kan ta del av tidigare lärorika moment, såsom hur man skriver ett bra CV eller för sig på en arbetsintervju. Självklart rekommenderar vi er till att delta i evenemangen, då ni får ut mer av det då.